ieteikt draugiem

09.11-11.04., Daugavpils, apmācības jaunatnes darbiniekiem „Koučings”

 


Organizē
: Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra sadarbībā ar biedrību „Dienvidlatgales NVO atbalsta centrs" Latvijas un Šveices sadarbības programmas „Atbalsts jaunatnes iniciatīvu attīstībai attālos vai mazattīstītos reģionos" ietvaros.
Vieta un laiks: viesnīca "Dinaburg", dobeles iela 39
Pieteikšanās termiņš: 31.marts 2014.gada
Dalības maksa: uzturēšanās bezmaksas, jāsedz ceļa izdevumi.

Apmācību mērķis ir veicināt izpratni par koučinga (coaching) pieejas pielietojamību darbā ar jaunatni. Koučings darbā ar jaunatni - atbalsta sistēmas un vides radīšana, īstenošana un uzturēšana jauniešu aktīvai līdzdalībai, radošuma, uzņēmīguma un iniciatīvu realizēšanai.

 Apmācību uzdevumi:
1.    Dot iespēju dalībniekiem izprast savu darba un atbalsta mērķi, stilu un veidu;
2.    Sniegt izpratni par koučinga būtību, filozofiju un pieeju;
3.    Identificēt koučinga pielietojamību darbā ar jaunatni;
4.    Dot ieskatu koučinga pamatinstrumentos un uzlabot dalībnieku kompetences īstenot koučinga pieeju un instrumentus darbā ar jaunatni;
5.    Izveidot dalībnieku koučinga atbalsta sistēmas.

Apmācībās aicināti piedalīties jaunatnes lietu speciālisti, jaunatnes darbinieki, jaunatnes organizāciju pārstāvji, kuri ikdienā strādā ar jauniešiem un vēlas uzlabot savas prasmes darbā ar jaunatni.

Apmācības vadīs: Ilze Jēče un Māris Resnis

Dalība apmācībās ir bez maksas. Dalībniekiem tiks nodrošinātas naktsmājas, ēdināšana un apmācību materiāli. Pašiem būs jāparūpējas par nokļūšanu līdz apmācību norises vietai - viesnīcai „Dinaburg" (http://www.hoteldinaburg.lv/).

Apmācību noslēgumā dalībniekiem tiks izsniegts apliecinājums par dalību apmācībās.

Lai pieteiktos apmācībām, aizpildi pieteikuma anketu http://ejuz.lv/koucingsatgale  līdz 2014. gada 31. martam

Vietu skaits ir ierobežots - 22 dalībnieki. Informāciju par to, vai esiet apstiprināti dalībai apmācībās, personīgi saņemsiet 2. aprīlī

Jautājumu gadījumā, lūdzu, zvaniet vai rakstiet:

Mudīte Kiseļova
Latgales apmācību koordinatore
Tālr.: +371 26467137
E-pasts: mudite.kiselova@gmail.com

Apmācības organizē Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra sadarbībā ar biedrību „Dienvidlatgales NVO atbalsta centrs" Latvijas un Šveices sadarbības programmas „Atbalsts jaunatnes iniciatīvu attīstībai attālos vai mazattīstītos reģionos" ietvaros.

Latvijas - Šveices sadarbības programmu „Atbalsts jaunatnes iniciatīvu attīstībai attālos vai mazattīstītos reģionos" finansē Šveices Konfederācija no Latvijas un Šveices sadarbības programmas līdzekļiem paplašinātajai Eiropas Savienībai.

Vairāk informācijas par Latvijas un Šveices sadarbības programmu „Atbalsts jaunatnes iniciatīvu attīstībai attālos vai mazattīstītos reģionos"" meklējiet mājas lapā: www.jaunatne.gov.lv.

 



Mēs zinām, kur ir apslēpti dārgumi

© DNVOAC | Design by W3layouts